Assortiment

Assortiment

De basis van ons brede assortiment bestaat uit verse en afwisselde groenten en fruit van Nederlandse bodem. Dankzij onze aangesloten telers en toeleveranciers in het buitenland, met ieder hun eigen expertise en producten, bieden wij ook producten die niet het gehele jaar door in Nederland geproduceerd kunnen worden, zoals paprika, komkommer of vollegrondproducten. Naast deze producten importeren wij ook exotische groenten en fruit uit bijvoorbeeld Thailand, Costa Rica, Zuid-Afrika, Braziliƫ, Nieuw-Zeeland en Europa. Zo kun je bij ons ook terecht voor mini groenten, kruiden, citrusvruchten, steenfruit en knoflook.

Dagelijks vers

Veel van onze telers sorteren en verpakken hun producten zelf. Dat komt de versheid en houdbaarheid van de producten ten goede, maar zorgt ook voor extra duurzaamheid in de keten. Zo vallen er minder producten uit en zijn er minder transportbewegingen. Dit scheelt uiteraard ook in kosten. Ons assortiment bestaat uit de volgende productgroepen;

  • Vruchtgroenten
  • Zachtfruit
  • Hardfruit
  • Citrus
  • Steenfruit
  • Exotische groenten & Fruit
  • Cressen & Kruiden

Klanten

Onze producten komen terecht bij Zwitserse retailers, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Wij weten precies wat er op de lokale en Europese markt speelt en passen ons assortiment aan op de wensen en behoeften van onze klant.

In de juiste verpakking

Met de juiste verpakkingen zorgen wij dat onze producten vers en kwalitatief blijven, goed worden vervoerd en een mooie uitstraling hebben. We blijven kritisch, en proberen door middel van onderzoek onze verpakkingen altijd te verbeteren voor optimaal gebruiksgemak.

Nog meer vragen over onze producten en diensten? Wij komen graag in contact!

Patrick van Dael

Patrick van Dael

Verkoper
+31 (0)10 266 18 62
+31 (0)62 285 25 07