Kwaliteit

Wij doen er alles aan om groenten en fruit te leveren, van de hoogst mogelijke kwaliteit. Veiligheid staat voorop en we hebben dit in de gehele keten op orde.

Kwaliteit

Bij de telers en leveranciers

Wij leveren groenten en fruit dat minimaal GlobalGAP gecertificeerd is. GlobapGAP biedt richtlijnen voor agrarische producten, waarbij voedselveiligheid en traceerbaarheid centraal staan. Hiernaast nemen alle telers van The Greenery deel aan de sociale module van GlobalGAP: GRASP. Onze sorteer- en verpaklocaties zijn BRC of IFS gecertificeerd.

Een slim ICT-systeem

Met ons ERP-besturingssysteem (freshNG) hebben wij inzicht in alle voorraden en goederenstromen. Zo is onze logistieke planning volledig traceerbaar. Wel zo makkelijk. Ook gebruiken wij EDI-communicatie om onze klanten altijd te voorzien van overzichtelijke orders en bevestigingen.

Medewerkers

De ontwikkeling, veiligheid en gezondheid van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. We zorgen ervoor dat onze medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om hun functie optimaal te kunnen uitvoeren. Zij zijn fit en gaan met plezier naar hun werk. We motiveren onze medewerkers om cursussen te volgen op gebied van gezondheid en vitaliteit, zoals het stoppen met roken programma, zodat zij ook in de toekomst fit en gelukkig blijven.