Logistiek

Logistiek

Wij zijn tevens gespecialiseerd in geconditioneerd transport naar Zwitserland.

Logistiek dienstverlener

Naast leverancier van groenten en fruit zijn we ook logistiek dienstverlener. Dat gaat verder dan alleen vervoer van onze eigen producten. Voor uiteenlopende opdrachtgevers zijn onze vrachtwagens zeven dagen per week onderweg.

Specialisme

De taak van onze transportplanning is om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen. We onderscheiden ons in flexibiliteit, service en tijdigheid. Dagelijks vervoeren onze vrachtwagens (deel)ladingen met groenten en fruit vanuit Nederland en Belgiƫ naar allerlei bestemmingen in Zwitserland.

Wij denken graag mee! Voor vragen over tarieven of diensten kan contact worden opgenomen met onze planningsafdeling.

Klaas van den Berg

Klaas van den Berg

Transport Planner
+31 (0)10 266 18 61
+31 (0)62 201 54 97
Carlo Willemse

Carlo Willemse

Transport Planner
+31 (0)10 266 18 63
+31 (0)6 50 21 48 05

Modern wagenpark

In samenwerking met ons zusterbedrijf Dijco beschikken wij over een fraai en modern wagenpark. Wij rijden met de Zweedse merken Scania en Volvo en zijn uitsluitend uitgerust met Euro 6 motoren. Ons wagenpark voldoet aan de allerlaatste veiligheidsinnovaties en is uitgerust met de schoonste motoren. Goed voor het milieu en prettig voor onze chauffeurs.

Douaneformaliteiten

Met onze jarenlange expertise zijn de Zwitserse douaneformaliteiten voor ons geen enkel probleem. Medewerkers en chauffeurs zijn erop getraind om deze zorgeloos af te handelen. Daarnaast verzorgen wij ook transito of huisinklaringen.