Organisatie

E. van den Berg is een familiebedrijf, ontstaan in 1907. Sinds dag één gedreven door kwaliteit. Door middel van flexibiliteit en innovatie zorgen wij dat we altijd kunnen inspelen op een onvoorspelbare markt, zodat jij daar als klant niets van hoeft te merken.

Organisatie

Nederlandse marktleider voor de Zwitserse markt

Als écht familiebedrijf is E. van den Berg al meer dan 45 jaar verantwoordelijk voor de levering en distributie van verse groenten en fruit naar Zwitserland. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een moderne, energieke en flexibele organisatie. Onze missie? De meest betrouwbare leverancier in Zwitserland zijn!

The Greenery

Sinds 1998 zijn wij onderdeel van The Greenery, waardoor wij een groot netwerk aan telers hebben opgebouwd. Zo kunnen wij elke dag een compleet en duurzaam assortiment in grote volumes aanbieden. Wij leveren service op maat, afgestemd op de hoge kwaliteitseisen van de Zwitserse markt.

Door onze samenwerking met The Greenery kunnen we groeien, waarin we zelfstandig opereren. Dit doen we nog steeds vanuit de waarden waarmee we in 1907 begonnen zijn:

Verse en duurzame producten, het hele jaar door
Kwaliteit
Service
Efficiëntie
Continuïteit

Specialist door ervaring

Zwitserland is een uitdagende markt met gesloten grenzen. Het land valt buiten de Europese Unie waardoor we altijd te maken hebben met diverse douaneformaliteiten. Dit zijn we gelukkig gewend. We werken al jaren samen met diverse douanekantoren, waardoor onze medewerkers en chauffeurs deze formaliteiten zorgeloos afhandelen. Zo worden onze producten altijd geleverd zoals we hebben afgesproken: tijdig, betrouwbaar en kwalitatief.

Missie

De meest betrouwbare leverancier van Zwitserland zijn, dat vraagt om vooruitgang. Daarom ontwikkelen wij voortdurend nieuwe concepten en productinnovaties. Door middel van eigen onderzoek en marktinformatie zorgen wij dat we altijd aan de vraag van onze klanten kunnen blijven voldoen. Met de gehele logistieke keten in eigen beheer, zijn wij de juiste partner.

Visie

Met alle schakels in de keten dragen wij een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat consumenten altijd en overal gezonde en veilige producten kunnen kopen. Met respect voor mens en natuur streven we naar een duurzaam én sociaal verantwoord product dat voor iedereen bereikbaar is.